Детско - юношеска школа по хокей на лед "СЛАВИЯ" ice hockey club "SLAVIA"

 

 
Рейтинг: 3.00
(97)
Новини
Глог
Базова
Публикации
Фото Галерия
Анкети
Видео
Форум
Календар
Адреси
Каталог
За контакти
Връзки



Новини / мачове сезон 2008/2009

Вземи в gLOG
27 Ноември 08, 11:32 / Автор: http://www.kunki.org
"Славия" победи "Спартак" с 22:3
"Славия" победи "Спартак" с 22:3 (8:0, 7:0, 7:3) в първи мач от втория кръг на шампионата по хокей на лед. Преди срещата, която се игра пред около 40 зрители на стадион "Славия", бе организирано награждаване за миналия сезон. "Белите" получиха купа и златни медали, втори е ЦСКА, трети - "Левски-хокей". а на четвърто място - "Спартак". Класирането е на базата на резултатите от първи кръг и е валидно за сезон 2007/2008 г.

Славистите поведоха в резултата още във 2-ата минута чрез Цветан Цветанов и пак той покачи на 2:0 в 9-ата минута. Последваха няколко бързи гола във вратата на Евгени Иванов. През втората част на вратата на "Спартак" се появи в игра Христо Фицов, който като цяло се справи добре, но редица грешки в защита, доведоха до нови 7 гола в мрежата му. В последната третина треньорът на "Славия" Георги Миланов заложи на по-младите. Стражът на отбора Константин Михайлов бе сменен. На вратата на "Спартак" пък отново застана Евгени Иванов. Гостите успяха да реализират 3 попадения. Първото бе дело на Светлин Стоев, а след него и съотборникът му Радостин Площаков записа името си сред голмайсторите.

Неприятно впечатление направи съдийството в срещата - бяха свирени куп безмислени нарушения на фона на коректния двубой. Следващият мач е на 27 ноември от 20:30 ч. в Зимния дворец на спорта между ЦСКА и "Левски-хокей".


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.0188